torsdag 9 juli 2009

bad ;s

hahah, madde och clara har åkt och bada. ! ;o För det första är det typ -75 grader ute, brrrrr, och det är typ orkan osvosv, nåja, låt dom då frysa!

Har suttit och kollat och läst lite om både 'flippanbett' och 'waterfordbett', båda låter ganska intressanta. Men har ingen som helst aning om dom är tillåtna på ponny? Är det någon som vet det? Det gick inte för mej att öppna och läsa på svesnska ridsportförbundets hemsida. Men det skulle inte förvåna mej för fem öre om dom inte är tillåtna. Nu förtiden är det inte mycket som är tillåtet på ponny. Det är inte stor skillnad på en d ponny och en storhäst, och ryttarna behöver för den delen inte vara nå duktigade på att rida eller äldra för att dom rider storhäst, så varför då förbjuda állt för oss ponnyryttare :P Men iallfall är det någon som vet om dom är tillåtna kan ni väl skriva en komentar? :)

Nu ska jag iallfall ägna lite tid till pixbox och sen se en film :) Tyvärr så går det inte att ladda upp bilder på varken bdb eller pixbox för mej just nu, så uppdateringen dära står HELT stilla ;s ALlt sker hära istället :D Kommer kanske några inte allt för vakra bilder från dagens ridpass senare, annars imorgon :)
kyyyyyssss ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)