lördag 8 augusti 2009

Hoppträning, Morjärv

Har alltså varit hos Marten's idag och hopptränat. Inte precis idealt väder för det men måste man så måste man. Men hade ju önskat några grader svalare? Eller iallafall skugga! ;p

Han började med att stanna ! Ja, han var lite av och till i början. Och sen så hade Kim suttit och kollat när vi red så hon kom ner och gav lite tips. Och tro det eller ej, från att ha stannat på VARJE hinder, till att hoppa banan felfritt! :) Det var helt min ridning som gav stoppen, tydligen. Skärpning! Men ska ta med mej tipsen till Vännes och får se hur det går dära. Vi hoppade även Bank, även den utan att ens blinka! :) Pulvermanna grav (stavning?) den hoppade han också utan ngra som helst problem. Som om han alltid gjort det.. Var helt inställd på att han skulle tycka det var skitläskigt och inte alls hoppa, men det gjorde han. Sen hoppade han vattenmattan utan att ens titta också! :) Jag tror att värmen gör han lite lojare och mindre tittig. Vilket är bra! :)

På torsdag åker vi iallafall till vännes då, taggad :) Blir ju såklart inte att rida nå NM, ska rida LC LB LB LB med han :) Men nu ska jag ner och äta sen har jag köpt Ben & Jerry så ska gå ut och sätta mej och äta den! :)

Vi hörs, pusss! :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)