lördag 19 september 2009

Robbanträning 19/9

Hade ju då robban träning idag. Men hoppade inte mer än framhoppninen för Robban tyckte inte heller att Ragge var sej lik som han har vart förut.. Vilket vi inte har tyckt heller. Men har ju kännt igenom hela han, rygg, ben osv.. Men han misar ingen svullnade eller något sånnt någonstanns.. Men Robban som kan böja hästar testade då att börja han. Och han visade riktigt bara när han började böja att han hade ont. Så sen när vi skulle springa med han så hoppade han på tre ben och ville inte alls gå! Så vi tog in han i stallet och han haltade hela vägen in! Så det är ju mest troligt en kotledsinfektion och det är på båda fram...

Ska ta ut en riktig vetrinär och böja han och sen spruta lederna. Jag sa till mamma efter Vännäs att jag inte tänkt hoppa Ragge nå mera försen vi vart och kollat han för jag trodde ju att han hade ont. Men han haltar ju ingenting och visar ingenting när man hoppar försen man börjar höja hindrena litegrann. Men han är alltså skadad nu.. Igen.. Så det blir inge umeå för oss och säkert inte någon av tävlingarna i Luleå senare iår heller. Typiskt!

Aja, det är väll sånnt man får räkna med när man har häst? ;p haha ;) Men nu ska jag hoppa i duschen och sen åka till farmor och äta ;) Blir nog Råneå eller jämtön ikv, ! vi hörs! ;)

Puusssar !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)