söndag 18 oktober 2009

uppdatering igeen ;)

Skrev ingenting igår för Daniel kom och sov hära ;) Drog iallafall till råneå kring halv åtta kanske ;) Satt på gårn med matilda pontus osv ett tag ;) Sen kom Daniel, så stog och pratade med han och oj ett tag och sen bara med han ;) Sen åkte vi iväg en sväng, snurra runt lite i det stendöda råneå! ;p Sen åkte vi tillbaka till gårn, satt dära och chillade ett tag ;) Prata åså. Sen packade vi fyra i bilen, jag erik och oj fick sitta på ena sidan ;p haha. Åkte till bk och satt dära och pratade lite ;) Sen drog vi iväg en sväng och snurrade igen ;)

Sen till bk och kolla vad dom andra gjorde ;) Dött som fan så vi åkte runt å snurra lite och sen till gårn och hämtade Robert, åkte till långtjärn och lämnade han hemma ;) Sen tillbaka till råneå igen ;) Satt vid elden vid brottarlokalen med lite folk ett tag ;) Sen så åkte jag oj och daniel iväg. Skulle skjutsa hem oj så var om till jämtön då ;) Sen åkte vi hem till mej då och typ sov ;)

Sen imorse vaknade vi typ tidigt, halv tio kanske och låg och prata åså några timmar.. Sen kring halv ett klev vi upp och gick och åt frukost ;) Sen drog daniel hem så han åkte alldeles nyss ;)

Blir nog inte så myk gjort idag kan jag säga ;) Mest bara chilla på :) Men jag hör av mej ;) Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)