lördag 31 oktober 2009

åh vad jag älskar min uppdatering!

eller hur.. inte riktigt. Aja, ska dra gårdagen kort bara, eller försöka! ;)

Kom till råneå kanske halv sju? Drog till hanna då först, det var nå i daniels bil som hade gått sönder så han var tvungen fixa det först åde. Pontus och dom kom till hanna och börjde typ supa direkt. Aja, sen kom då daniel så satt dära ett tag och det kom fan bara mer och mer folk... Men dött som fan var det så vi drog iväg en sväng ;) Snurrade lite osv. Sen skulle vi hämta oj på gårn, så drog dit och där satt sundberg och kalle och sjöng singstar! Vilken syn alltså, haha ;) Sen så kom Daniel på att han också skulle sjunga, så då satt dom dära och sjöng. Ja ni kan ju själva tänka er hur det såg ut ;) haha. Men dom var så duktiga ;p

Sen stände dom gårn så vi drog därifrån, for på byn och snackade med abbe hento osv, sen kmr ja fan inte ihåg vad vi gjorde.. haha, eller inte i vilken ording ;D Men drog iallafall till hanna en sväng och kollade läget dära men det var väll inte så bra kanske ;) hahah. Sen drog vi därifrån, snurra lite eller vad vi då gjorde, kommer inte ihåg :P Men stod väll på byn, snurra och sen drog vi till hanna en sväng igen. Sen for vi med oskar och skulle leta nå spännband eller nå att dra fyrhjulingen med ;p Hitta inget så for till hanna och letade dära och dom hade fan så vi tog det och kopplade på fyrhjulingen och så kom pontus och åkte med oss också, så vi skjutsade hem oskar och pontus till böle och sen tänkte vi fara hem, men kom ju på att oj skulle ha skjuts hem också ;) haha. Så for tillbaka till hanna hämtade upp han och sen drog vi hem. Lämnade av oj i jämtön och sen hem. Kom hem kring 4 så var gode trött kan jag ju då säga! Somnade kankse kring 5 tiden och vaknade 11 så är ju som lagomt pigg.

Låg och prata åde ett tag och sen klev vi upp för Robert tjatade som fan på att daniel skulle komma hem och hjälpa han med lastbilarna ;p haha. Så då drog han hem halv två kanske ;) Blir att vara med han ikväll också, får se vad som händer då ;) Hoppas på nå jävla kul, det är ju fan aldrig nå drag någonstans! ;o haha.

aja, ska kanske ut och rida nu, om jag orkar.. haha, är gode slut. Aja, jag hör av mej senare! :) Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)