fredag 26 juni 2009

Piteå 26/6

LC - 4 fel
LB - utesl.
Har precis kommit hem från Piteå där vi varit och tävlat idag. Det har faktiskt gått bra :) Ja, kanske inte om man ser på resultaten, men försöker att inte tänka på det, bara han kändes bra osv är jag nöjd. I LC'n stannade han en gång på 7an som var deras svart vit rutiga hinder, sen hoppade han allt annat jätte fint, lugt i sprången och bra brjudning. Red på phelam och det funkade faktiskt bra på han, men behövs bara i första klassen då han är extra dragig och svår. Till LB'n sen bytte jag tillbaka till bridongen han var lite eg på framridningen men det var geymt varmt och jobbigt! Men kom igång bra sen när vi började hoppa. På banan sen hoppade han riktigt fint! Nolla fram till näst sista hindret som var, åter igen, det svart vit rutiga hindret. Första gången bröt han ut till vänster redan långt innan det och kom som mot infångaren så han kastade sej åt sidan. Men han drog mot utgången. Sen Så stannde han andra gången också. Vilket betydde utesluten. Men han hoppade hindret sen iallafall. Men han hoppade bra, bra flyt och ja bra helt enkelt.
Imorgon blir det att börja med en LB och sen kanske LB+5, bara för att han ska få lite träning. För det är tävla han behöver träna på, det spelar ingen roll om man tränar massa titt-hinder på träning, det är på tävling han behöver träna. Och det är en a:1a så om vi skulle komma till omhoppning så rider jag inte den. Rider den bara för att han behöver få hoppa, inte för att ha nå placeringar. :)
Men nu har jag funderat lite och satsar på debut i LA i älvsbyn! :) Höjden spelar ingen roll alls, han stannar lika gärna i LD om det är nå han inte gillar så ja, ska försöka iallafall :) men nu ska jag se tv sen sova, upp 05,30 imorgon! ;s
kyyyyssss ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)