söndag 8 november 2009

uppdatering! ;)

haha ja den är ju på topp! ;p eller så inte ;) Men drog iallafall till råneå igår ;) Var tvungen att hjälpa mamma med lite saker så daniel kom och hämtade mej i stallet ;p Snurrade lite och sen hämtade vi upp Oskar. Drog på gårn trorja, satt väll dära ett tag kanske. Kommer inte riktigt ihåg ;p hah! Men gick iallafall upp till musikrummet och kolla en sväng också. Sen sjöng Daniel och Kalle singstar! ;) Haha, dom är ju som duktiga på det ;) Sen gick vi ut en sväng och sen satt vi oss i tv rummet en stund ;) Sen kom Oskar tillbaka med bilen så då drog vi därifrån. Jojuste, Penti hade körd sönder så han kom och frågade om inte Daniel kunnde fixa det, 500kr timman skulle han få ;) Men han gjorde det inte, det var ju fan lördag kväll.. ;p

Men vi snurrade väll ett tag, for upp på byn. Gick på bk och käkade. Jag och daniel delade på en pizza och satt och pratade med viktor. Sen gick vi ut en stund. Stod vid ica och prata och kasta snö typ.. ahah! aja, sen for daniel och skjutsa några så gick på bk med hanna och amanda en stund ;) Sen kom hen tillbaka och så drog vi iväg en sväng ;) Snurra lite osv. Sen drog vi på kummel och hämtade oskar och två till. Gode trångt var det kan jag ju då säga! Lämnade av en i råneå och sen drog vi till böle och lämnade av oskar och den andra. Sen tillbaka till råneå. Till uno och snacka med kalle och sundberg, sen snurra lite till och sen började vi väll dra oss hemmåt. Kom väll hem kring halv fyra tiden.

Vaknade kanske kring elva tiden idag.. Låg och tog det chill ett tag, till halv ett kanske ;) Klev upp och satt oss vid datorn, kollade lite osv. Sen var han tvungen att åka hem å hjälpa robert ;p Drog till farfar då och käka middag och har nyss kommit hem ;) Blir väll inte så mycket att göra ikväll, se tv och ta det chill.

Puuuusssss ;) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)