söndag 1 november 2009

November!

Det är fan redan november, det känns helt sjukt. Det är typ vinter nu! Bara snön som fattas, kylan har vi då iallafall! Aja, ska väll ta och skriva några rader om igår?

For ner till stallet och hjälpte mamma att ta in alla hästar och ge dom mat osv, sen åkte vi därifrån och på uno och sen lämnade dom av mej hos matilda. Satt där och såg på ensam mamma söker och sen såg vi på kvinnor som missbrukar sex, haha ;) Det var rätt fult, sen gick vi på datorn och såg på mammas pojkar, men hann inte se klart det så ska se klart det ikväll! ;) Sen kring halv nio kom Daniel till matilda och hämtade mej, men ja när han skulle vända på gården och fara därifrån, vad fan tror ni händer då? ;p Drivaxeln går av! haha, fint! (y) Så vi fick ringa efter markus och be han komma och dra oss till långtjärn. haha, fan vad fult det måste ha sett ut, epa drar epa med 2 m långt snöre. hahahahh!


Men det gick det också! Puttade in bilen i garaget och så skjutsade markus oss hem till daniel så han fick byta om osv så tog vi bsm'en och åkte tillbaka till garaget. Sen fixa det dära då, väldigt intressant måste jag säga... haha, fattar ju som mycket. Men sen kom iallafall robert hem så han kom till garaget också. Sen när vi då var klara så for vi hem till dom igen, och robert körde bsm'en, haha det är helt fult och se han köra bil! Eller det går inte ihop eller vad man ska säga ;p haha. Sen när han bytt om och det så drog vi igen. Till råneå, for på byn och snackade med markus. Sen drog vi en sväng och snurrade, sen for vi till bya där det var pub. Fick vara fyllechaffis och några. hahaha, fan vad kul ;) ! Dom var förbannat jävla fulla och roliga ;p haha.


Släppte av dom på klappis och sen drog vi en sväng igen och sen tillbaka dit, kom några andra och frågade om vi ides skjutsa, men det gjorde vi inte ;p haha. Sen for vi en sväng igen, och snrrade :) Tog det chill och försökte få ut ur oj om han skulle ha skjuts hem eller inte. haha, Men det skulle han tydligen inte han åkte med någon annan, så vi drog iväg till jämtön för det var tydligen fest dära men vi kom dit lite sent så det var ju som inte mycket till fest. haha. Träffade en full oj och gustav dära också. haha. Sen drog vi hem till mej och sov ;) Kom väll hem kring tre tiden och var gode trött.. haha, kommer fan somna som en jävla sten ikväll! haha.


Aja, vaknade kring halv elva tiden, tog det chill och prata åså och sen kring 12 var han tvungen åka för hans mamma fyllde år ;) Så nu gör jag väll inte så mycket precis ;p Ska ta och gå ut och rida nu snart trorja ;)


Men vi hörs senare! ;) Pussss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en komentar! ;)